Mikä on Team Alwa
ALWA-team on startattu 2020 ja saanut nimensä Alwa Lindqvistin mukaan. Urheilusta innostunut Alwa on saanut yrityksemme innostumaan tukemaan ja kannustamaan junnu-urheilua uudella sykkeellä.

Lue Alwan haastattelu

ALWA-teamin tarkoitus ei ole vain yhden nuoren tukeminen, vaan kysymyksessä on pitkäjänteinen projekti, jota kehitetään tulevien vuosien aikana ja tarkoituksena on tukea useampia nuoria mahdollisuuksien mukaan yhdessä nykyisten ja tulevien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Miksi Alwa team?
ALWA- teamin perustaminen on luonnollinen jatkumo Helsingin Sport Centerin ajatukselle tukea lahjakkaita nuoria. Vuodesta 2008 olemme tukeneet varhaisikäisiä nuoria yksittäisten projektien kautta ja tavoitteemme on olla mukana kasvun tukena ja kannustaa omalta osalta kohti aikuisuutta.

Miten pääsee mukaan?
Jokainen yksityinen, yhteisö ja yritys on tervetullut tukemaan lapsia ja nuoria ALWA-teamin kautta, viitekehyksenä urheilu ja jääkiekko.
Kaikki tukemiset ja lahjoitukset menevät lyhentämättöminä suoraan ALWA- teamin hyväksi. Me yrityksenä olemme sitoutuneet toimimaan projektissa vetäjinä sekä hallinnoimaan toimintaa.

Jo tässä vaiheessa kiitämme kaikkia mukaan lähteneitä.

Tackla, Hockey Base, Karren, Japapaino, Teräpiste, Kuljetusrinki,

Helsingin Herkkutukku, R-lomake

Lue Alwan haastattelu